Over de concerten

Wanneer vinden de tuinconcerten plaats?

De tuinconcerten vinden dit jaar plaats op 28 & 29 juni 2024

Hebben beide avonden hetzelfde programma?

Nee, we bieden twee verschillende programma's aan met verschillende artiesten. 

Wat gebeurd er als het regent?

Het podium is overdekt. De concerten zullen in principe dus doorgaan. Natuurlijk kan het gaan stormen, dan zullen we uitkijken naar een ander moment en zullen dit uitvoerig communiceren. Neem goede regenkleding mee bij slechter weer. Denk aan poncho's Paraplu's kunnen het uitzicht voor mensen om je heen belemmeren. 

Zijn er toiletten?

Ja, we hebben extra toiletpunten georganiseerd. Ook is er een invalide-toilet aanwezig.

Wat zijn de tijden?

De tuinconcerten zijn een afsluiter van de tuindagen. De tuindagen zijn om 17:00 uur afgelopen. Dan zal het grootste deel van het landgoed ook afgesloten worden. Wilt u tussentijds iets eten of drinken, dan kan dit. Kijk hiervoor bij de vragen en antwoorden rondom 'Eten & Drinken'.

Kan ik ook tickets bij de ingang kopen?

Dit is helaas niet mogelijk. Wanneer we nog niet uitverkocht zijn dan kan je de kaarten op dat moment nog wel via de site kopen. Sluit dan even opnieuw aan in de rij en laat je nieuw gekochte tickets zien. 

Ik ben mijn ticket kwijt, wat nu?

Via deze link kan jij je tickets terugvinden.

Moet ik mijn ticket printen?

Nee, het is niet nodig om je ticket te printen. Zonde van het papier! Als je je ticket vanuit je mailbox opent, staat er een QR code. Zorg dat deze goed zichtbaar is op je smartphone, dan kunnen wij die scannen bij de entree van de tuinconcerten.

Moet je betalen voor het parkeren?

Ja, tijdens de tuinconcerten is het parkeren betaald. De kosten hiervoor zijn €10,00 per auto per dag. Parkeertickets zijn alleen online verkrijgbaar, je vindt ze in de ticketshop.

Tip: kom zoveel mogelijk met de fiets of met het OV. Halte Jordanlaan (Zeist) is ongeveer 10 minuten lopen vanaf Landgoed Vollenhoven.

Is het terrein rolstoeltoegankelijk?

Het grootste gedeelte van Landgoed Vollenhoven is toegankelijk voor rolstoelen. Let op, er zijn wel veel zand- en grindpaden dus zorg voor goede assistentie :). We hebben een speciale toilet voor invaliden.

Kan ik mijn ticket annuleren?

Nee, je gekochte ticket kun je helaas niet annuleren. Mocht je verhinderd zijn, kun je wel je ticket verkopen of weggeven. Zo kun je iemand anders blij maken! Een veilig platform om je tickets door te verkopen is Ticketswap.

Eten & drinken

Wanneer vinden de tuinconcerten plaats?

De tuinconcerten vinden dit jaar plaats op 28 & 29 juni 2024

Kan ik iets drinken?

Ja, u krijgt 1 drankje gratis in de pauze van het concert. Wilt u meer drankjes dan kunt u die bestellen op het foodplein.

Kan ik iets eten?

Ja, er is een uitgebreid foodplein waar genoeg eten en drinken verkrijgbaar is. Denk aan borrelplankjes voor tijdens het concert maar ook voor en na het concert aan puntzakken friet, tosti's etc. Vooraf uitgebreid dineren kan bij De Vuurplaats op Landgoed Vollenhoven. Zie meer informatie op de pagina '3-gangen concertdiner'.

Hoe kan ik betalen?

De openluchtconcerten zijn pin-only. Er worden dus geen muntjes verkocht en ook contant geld is niet mogelijk. Zo houden we het veilig en eenvoudig. 

Kan ik mijn eigen eten en drinken meenemen?

Liever niet, we hebben genoeg aanbod van onze partners die de catering verzorgen. En wij gunnen hun ook een goede avond. 

Praktische informatie

ADRES: Utrechtseweg 59, 3732 HA DE BILT

 

PARKEREN: Naast het landgoed is een betaalde parkeerweide, achter de ijsboerderij De Biltse Boer. Vergeet niet je parkeerticket te boeken (€ 10,-).
Adres: Utrechtseweg 91, 3732 HA De Bilt.

 

OPENBAAR VERVOER: Buslijn 73, 74 en 50 vanuit Utrecht Centraal of Zeist stoppen op 10 minuten lopen van het landgoed, halte Jordanlaan Zeist. 

 

Dresscode: Alles is goed, 'tenue de ville' is beter en van 'feestelijk' worden we allemaal blij. Tip: Geen hakken of schoenen die niet vies mogen worden...

 

Programma:

LANDGOED OPEN: 19:15 uur

AANVANG VOORPROGRAMMA HOOFDPODIUM: 19:45 uur

AANVANG AVONDCONCERT: 20:45 uur

EINDTIJD: 22:30 uur

BAR GESLOTEN: 23:00 uur