Een openluchtconcert met pianist Jaap Eilander op een Fazioli concertvleugel mag je niet missen. Een unieke groene oase met muziek, bij de vijver achter het Grote Huis van Landgoed Vollenhoven in De Bilt.

Na de wandeling door de tuinen en de rondleiding in de moestuin wordt jou een drankje aangeboden en ook in de pauze is er weer een drankje met een hapje voor iedereen. Neem een picknickkleedje of klapstoel mee of boek een kaartje met een zitplaats. 


Een heerlijke avond met een toegankelijk programma en afwisselende muziek. Met een mystery guest belooft het een boeiende avond te worden.

OVER JAAP EILANDER

Jaap Eilander, winnaar van het Petrof Piano Concours, studeerde in 2009 af op hoofdvak piano aan het ArtEZ-Conservatorium van Enschede. Hiervoor volgde hij pianolessen bij o.a. Herman Riphagen en later bij Geoffrey Madge aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ook volgt hij regelmatig lessen en masterclasses bij bijvoorbeeld Mikhail Markov, Marietta Petkova, Kateriina Liimatainen, Ralph van Raat en Fred Oldenburg