Een openluchtconcert met pianist Jaap Eilander op een Fazioli concertvleugel en Myrthe Hulst op de cello mag je niet missen. Een unieke groene oase met muziek, bij de vijver achter het Grote Huis van Landgoed Vollenhoven in De Bilt. Een minimalistische en klassieke setting omlijst met een wijntje en versnapering zorgen voor een heerlijke avond op een prachtige plek.

Na de wandeling door de tuinen en de rondleiding in de moestuin wordt jou een drankje aangeboden en ook in de pauze is er weer een drankje met een versnapering voor iedereen. Neem een picknickkleedje of zitzak mee
of koop een kaartje met een zitplaats. 


Een heerlijke avond met een toegankelijk programma en afwisselende muziek. Details over het programma verschijnen enkele weken voorafgaand aan dit concert.

OVER JAAP EILANDER

Jaap Eilander, winnaar van het Petrof Piano Concours, studeerde in 2009 af op hoofdvak piano aan het ArtEZ-Conservatorium van Enschede. Hiervoor volgde hij pianolessen bij o.a. Herman Riphagen en later bij Geoffrey Madge aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ook volgt hij regelmatig lessen en masterclasses bij bijvoorbeeld Mikhail Markov, Marietta Petkova, Kateriina Liimatainen, Ralph van Raat en Fred Oldenburg.

Jaap Eilander, winnaar van het Petrof Piano Concours, studeerde in 2009 af op hoofdvak piano aan het ArtEZ-Conservatorium van Enschede bij Mikhail Markov en Fred Oldenburg. Hiervoor volgde hij pianolessen bij o.a. Herman Riphagen en later bij Geoffrey Madge aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ook volgt hij masterclasses bij Ralph van Raat, Marietta Petkova en Willem Brons.

Over Myrthe van Hulst

Myrthe is professioneel celliste en afgestudeerd aan het conservatorium te Zwolle. Myrthe speelt in het symfonie orkest Ars Musica, muzikantengroep Muzinder en Trio Verano. Daar speelt ze mee met diverse klassieke pianotrio's. Myrthe trad op in diverse grote concertzalen, verschillende televisie-programma's en is regelmatig te horen op concerten in binnen en buitenland.